Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

HIF-anfallare bekräftar intresse från Thailand: "Inställd på att stanna"

Sillybloggen

Rasmus Jönsson, 29, lämnade sommaren 2011 Helsingborgs IF för spel i Wolfsburg, men återvände sommaren 2018, efter sju år utomlands i Tyskland och Danmark, till HIF igen. 28-åringen skrev på ett korttidskontrakt över den resterande delen av säsongen, men förlängde i december i fjol sitt avtal med fyra år.

Nu bekräftar däremot anfallaren att det finns intresse från utlandet igen – en thailändsk klubb har hört av sig till hans agent.

– Jag kan bekräfta att en thailändsk klubb har hört av sig till min agent. Men klart att det ofta händer att klubbar hör av sig och kollar läget, men från intresse till något konkret är det alltid en väldigt lång bit, säger han till HD.

Däremot är han tydlig med att han gärna stannar i Helsingborg.

– Jag är inställd på att stanna, bara för att någon har visat intresse är det inte så att jag tänker på det och är på väg. Som jag sagt innan: inställningen är bara att spela, fram till något skulle hända. Sedan jag kom hem förra sommaren har jag sagt att jag inte riktigt gillar att spekulera kring sånt, då tappar jag fokus. Jag har fullt fokus på att vara här och älskar att vara i Helsingborg och spela för HIF, det vet alla om, säger han.

Annons

Rasmus Jönsson är i år noterad för tre mål på tolv matcher i allsvenskan.

 

Publicerad 2019-06-26 14:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto