Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Bayern hoppfullt om Sané-värvning - men har plan B i Barcelona

Sillybloggen

Bayern München uppges vara intresserat av att värva tyske landslagsmannen Leroy Sané från Manchester City. Den tyska storklubben tog tidigare i vår farväl av yttrarna Franck Ribery och Arjen Robben, vilket innebär att klubben nu behöver förstärkning på ena eller båda kanterna efter veteranduons framgångsrika sejour i klubben.

Tyska tidningen SportBild uppger att Bayern München är redo att erbjuda 200 miljoner euro, lite mer än två miljarder kronor för en värvning av Sané. Det är dock i ett paket, där både övergångssumma och total lönekostnad för värvningen läggs ihop i den stora “paketsumman”. Enligt uppgifterna är Bayern hoppfullt om att få igenom en övergång, men samtidigt ska även klubben ha en plan B – Ousmane Dembele.

Tidningen skriver att Bayern München är redo att gå för en värvning av Barcelonas franske landslagsman om det är så att det inte blir en affär med Manchester City.

Annons
Publicerad 2019-06-26 08:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto