Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Officiellt: Liverpool säljer talang till portugisisk storklubb

Rafael Camacho, 19, kom sommaren 2016 till Liverpools akademi och fick i januari i år göra A-lagsdebut i både FA-cupen och Premier League. Nu är dock äventyret, efter mestadels speltid i Liverpools U23-lag, över för den här gången i England.

Liverpool meddelade sent under torsdagskvällen att den portugisiske talangen lämnar klubben för en permanent flytt till portugisiska storklubben Sporting. Kontraktet gäller över de fem kommande säsongerna.

Enligt Sky Sports erbjöd Liverpool talangen ett nytt kontrakt, men lyckades i slutändan inte övertyga Camacho om en gemensam framtid. Sajten skriver vidare att övergångssumman är på fem miljoner pund, plus två miljoner pund i olika bonusar som kan falla in i framtiden. Samtidigt har Liverpool även en vidareförsäljningsklausul på 20 procent, men även en option på att få köpa tillbaka talangen.

ANNONS

Publicerad 2019-06-28 kl 07:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto