POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
48v

Officiellt: Milosevics tränare får sparken

Landslagsbacken Alexander Milosevic var i fjol med och ledde AIK till SM-guld, men lämnade sedan klubben vid kontraktets slut och tidigare i vintras skrev han på för Nottingham Forest för spel i Championship. Totalt blev det ett mål på tolv matcher under vårsäsongen för den svenske mittbacken.

Men till nästa säsong får han en ny tränare.

Nottingham Forest, som under förra säsongen blev nia i den engelska andradivisionen, meddelar nu att tränaren Marin O’Neill lämnar föreningen. Klubben skriver vidare att man vill tacka O’Neill för hans tjänster och önskar honom lycka till i framtiden.

Marin O’Neill tog i mitten av januari över som ny tränare i Nottingham, men fick alltså bara ett halvår på posten. Tidigare har han bland annat basat över Irlands landslag, Sunderland, Aston Villa och Celtic.

Publicerad 2019-06-28 kl 14:37

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto