Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Real Madrid-stjärnans pappa: "Napoli vore det bästa alternativet"

Sillybloggen

James Rodriguez, 27, har under de två senaste säsongerna varit utlånad från Real Madrid till Bayern München, men återvände i sommar till “Marängerna” igen och ser nu ut att vara på väg bort från den spanska storklubben för gott.

Nyligen kom rapporter om att en flytt för colombianen till Napoli är närmast klar och att det då ska röra sig om ett lån med köpoption, samtidigt som spanska tidningen AS tidigare i veckan uppgav att Napoli hoppas locka mittfältaren genom att ge honom Maradonas klassiska nummer 10.

Nu kommenterar även James pappa – Wilson Rodriguez – alla rykten. Han är tydlig med att han förordar en flytt till just Napoli.

– Hans bästa säsong var fortfarande med Carlo (Ancelotti, nu tränare i Napoli) i Real Madrid, men jag är optimistisk för framtiden, säger Wilson Rodriguez till CalcioNapoli24 enligt Football-Italia och fortsätter:

Annons

– Mellan honom (James) och Ancelotti var det omedelbart mycket respekt. James är tacksam för vad Carlo gjorde för honom och han (Ancelotti) vet hur man får ut det bästa av honom, vilket bidrog till deras vänskap.

Samtidigt lyfter även Wilson fram att James landsman David Ospina spelar i Napoli.  Det gör den italienska klubben till det bästa valet för hans son, menar han.

– Ospina finns också i Napoli och jag tycker att det är en väldigt bra klubb. Det är det bästa alternativet för honom, säger han.

Rodriguez gjorde totalt 15 mål och 20 assist på 67 matcher i Bayern München. Rodriguez anslöt efter VM 2014 till Real Madrid från Monaco och har avtal med klubben fram till sommaren 2021.

Publicerad 2019-06-28 10:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto