Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Bachirous agent dementerar överenskommelse med Besiktas: "Stämmer inte"

Sillybloggen

Malmö FF-mittfältaren Fouad Bachirou uppgavs i vintras vara ett hett villebråd på transfermarknaden. Först kom rapporter om att MLS-klubben Minnesota United lagt ett bud som MFF nobbat och därefter kom uppgifter om att Swansea visat intresse. Då blev det i slutändan ingen flytt – men möjligen kan det bli det i sommar.

Expressen uppgav i förra veckan att den turkiska storklubben Besiktas är intresserat av mittfältaren, något spelaren själv också bekräftade att han hört om, men utan att veta hur konkret intresset är gällande en gemensam framtid.

Tidigare under fredagen kom den den turkiska sajten SuperHaber med nya uppgifter gällande Besiktas intresse för MFF-mittfältaren. Enligt sajten är Besiktas och Bachirou nu överens om ett kontrakt värt 1,1 miljoner euro, drygt 11,5 miljoner kronor om året. Uppgifterna gör även gällande att Malmö FF fått ett bud värt 1,5 miljoner euro, drygt 15,8 miljoner kronor, vilket klubben ännu inte accepterat.

Annons

Att parterna är överens dementeras dock av Bachirous agent, Blash Hosseini.

– Det stämmer inte. Vi är inte alls överens med Besiktas. Det finns många klubbar intresserade men att vi är nära Besiktas det stämmer inte, säger han till Kvällsposten.

Bachirou kom i höstas till spel i båda Malmös möten med Besiktas i gruppspelet i Europa League, men har under den här säsongen haft skadeproblem och blev under vårsäsongen noterad för sju matcher i allsvenskan.

Bachirou har avtal med Malmö FF över 2022.

Publicerad 2019-06-28 14:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto