POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Djurgården nobbar MLS-bud på målvakten: ”Helt enkelt inte tillräckligt bra”

Per Kristian Bråtveit värvades inför säsongen för att ersätta Andreas Isaksson som förstemålvakt i Djurgården. Men redan efter ett halvår finns det möjlighet för att norrmannen lämnar, då Dif fått ett bud av en amerikansk klubb i MLS.

– Det stämmer att vi har bud på PK och har fört diskussioner men har kommit fram till att det helt enkelt inte är tillräckligt bra. Men just nu är det inte aktuellt, säger sportchefen Bosse Andersson till Fotbolldirekt.

Enligt sajten ska målvakten själv vara intresserad av ligan och klubben som har lagt ett bud som ska vara värt cirka 6,5 miljoner kronor. 23-åringen skrev ett fyraårskontrakt med Stockholmsklubben när han anlände kort innan jul.

Publicerad 2019-07-01 kl 11:18

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå