POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Officiellt: Liverpool säljer anfallare till ligakonkurrent

Danny Ings, 26, lämnade under sommaren 2015 Burnley för spel i Liverpool. Anfallarens sejour i den engelska storklubben har däremot kantats av både skadeproblem och knapp speltid och under förra säsongen blev det utlåning till Southampton.

Nu meddelar Southampton att Ings ansluter på permanent basis till klubben för ett kontrakt till sommaren 2022.

– Det känns bra. Jag har redan varit här en säsong, men det var både upp och ner för mig personligen. Jag hade några skavanker och mindre skador, samtidigt som jag gick in i säsongen utan att ha haft en ordentlig försäsong, säger Ings i en kommentar på Southamptons hemsida och fortsätter:

– Nu är jag här permanent och det känns jättebra. Jag har sett om mig själv under sommaren och är nu redo för att gå in i en ny säsong.

Enligt Sky Sports betalar Southampton 18 miljoner pund, drygt 212 miljoner kronor för anfallarens signatur. Samtidigt kan även ytterligare två miljoner pund, drygt 24 miljoner kronor i bonusar tillkomma i betalningen till Liverpool, men den delen av betalningen är baserad på antalet framträdanden som Ings gör i Southampton.

Ings blev förra säsongen noterad för sju mål och tre assist på 24 matcher i Premier League.

Publicerad 2019-07-01 kl 19:26

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå