Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Liverpool säljer anfallare till ligakonkurrent

Sillybloggen

Danny Ings, 26, lämnade under sommaren 2015 Burnley för spel i Liverpool. Anfallarens sejour i den engelska storklubben har däremot kantats av både skadeproblem och knapp speltid och under förra säsongen blev det utlåning till Southampton.

Nu meddelar Southampton att Ings ansluter på permanent basis till klubben för ett kontrakt till sommaren 2022.

– Det känns bra. Jag har redan varit här en säsong, men det var både upp och ner för mig personligen. Jag hade några skavanker och mindre skador, samtidigt som jag gick in i säsongen utan att ha haft en ordentlig försäsong, säger Ings i en kommentar på Southamptons hemsida och fortsätter:

– Nu är jag här permanent och det känns jättebra. Jag har sett om mig själv under sommaren och är nu redo för att gå in i en ny säsong.

Enligt Sky Sports betalar Southampton 18 miljoner pund, drygt 212 miljoner kronor för anfallarens signatur. Samtidigt kan även ytterligare två miljoner pund, drygt 24 miljoner kronor i bonusar tillkomma i betalningen till Liverpool, men den delen av betalningen är baserad på antalet framträdanden som Ings gör i Southampton.

Annons

Ings blev förra säsongen noterad för sju mål och tre assist på 24 matcher i Premier League.

Publicerad 2019-07-01 19:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto