POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Grekiska klubben erbjuden Kiese Thelin - men väljer att nobba

Issac Kiese Thelin återvände häromdagen till Anderlecht efter en säsong på lån i Bayer Leverkusen. Framgången uteblev i den tyska Bundesliga-klubben, precis som speltiden, och frågan är vad som händer med anfallaren nu.

Enligt grekiska Sportime ska Aek Aten vara intresserade av att knyta till sig 27-åringen. Men de ryktena avvisas helt av grekiska SDNA. Enligt de ska Aek Aten ha blivit erbjudna svensken, men klubben ska inte ha något intresse av att värva honom.

Kiese Thelin har kontrakt med Anderlecht fram till sommaren 2022.

Publicerad 2019-07-02 kl 07:25

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå