POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Manchester United budar 70 miljoner pund för mittbacken

Harry Maguire har ryktats till bägge Manchester-klubbarna under större delen av sommaren. Nu rapporterar Sky Sports att United sitter i förarsätet, efter ett bud på 70 miljoner pund, cirka 830 miljoner kronor. Senare under dagen gick även BBC ut med samma uppgifter.

Samtalen ska ha pågått mellan Leicester och både United och City, men en affär ska inte vara nära att bli färdig. Leicester vill inte sälja sin försvarare och kommer inte att acceptera en övergångssumma som är lägre än den Southampton fick för Virgil van Dijk. Liverpool betalade världsrekordsumman 75 miljoner pund förra året för mittbacken. Samtidigt ska Leicester välkomna ett budkrig mellan storklubbarna.

Maguire har spelat i Leicester sedan 2017, då han värvades från Hull City. Han har hunnit med 101 Premier League-matcher och har även gjort 20 landskamper för England.

Publicerad 2019-07-02 kl 11:16

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå