POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Officiellt: Premier League-nykomling värvar mittfältare - sätter nytt transferrekord

Sheffield United slutade under förra säsongen tvåa i Championship och blev därmed uppflyttat till Premier League. Nu har klubben börjat rusta inför nästa säsong och meddelade under onsdagseftermiddagen att förre Arsenal-talangen Luke Freeman kommer in för ett kontrakt över tre år. Sheffield United meddelar också att värvningen är klubbens största någonsin vad gäller övergångssumma, men går inte ut med hur stor övergångssumman är. Enligt Sky Sports är övergångssumman däremot på tre miljoner pund, drygt 35 miljoner kronor.

Freeman kommer senast från Queens Park Rangers och spel i Championship. Förra säsongen gjorde 27-åringen åtta mål och sex assist på 43 matcher i den engelska andradivisionen. Freeman tillhörde i flera år Arsenals reservlag, men blev under den tiden mestadels utlånad till klubbar i lägre divisioner i England.

Publicerad 2019-07-03 kl 16:29

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå