POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Italiensk media: Olsen intresserar turkisk storklubb

Den senaste tiden har olika italienska tidningar varit överens: Roma vill göra sig av med Robin Olsen efter svenskens debutsäsong i klubben. Målvakten har kopplats ihop med Premier League-klubben Watford, Bundesliga-klubben Werder Bremen och hans tidigare arbetsgivare FC Köpenhamn.

Nu placeras dock 29-åringen i Turkiet. För några dagar sedan skrev nämligen den italienska tidningen Il Messaggero att Olsen intresserar Fenerbahce, som slutade sexa i den turkiska ligan förra säsongen.

Olsens kontrakt med Roma löper ut sommaren 2023.

Publicerad 2019-07-04 kl 09:39

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå