Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: MFF var intresserat av Vavro - nu uppges FCK sälja backen för över 100 miljoner

Sillybloggen

Malmö FF rapporterades i januari 2017 vara intresserat av att värva slovakiske backen Denis Vavro, 23. Spelarens agent Martin Petras gick vid tidpunkten ut, i en intervju med slovakiska Sport, och bekräftade Skåneklubbens intresse.

– Erbjudandet från Malmö FF är mycket intressant, både sportsligt och ekonomiskt, sa Petras till Sport då och bekräftade även att MFF:s första bud blev förkastat.

Men i slutändan blev det inte en flytt till MFF – i stället i augusti samma år till FC Köpenhamn. Nu – lite mindre än två  senare – blev backen under torsdagskvällen klar för flytt från Köpenhamn till Lazio och Serie A. Köpenhamn kommunicerade inte hur mycket pengar klubben får för försäljningen, men enligt Football-Italia landade övergångssumman på 10,5 miljoner euro, drygt 110 miljoner kronor.

Vavro gjorde totalt 85 matcher med den danska storklubben och har nu skrivit på ett avtal över fem år med Serie A-klubben.

Annons

Publicerad 2019-07-04 22:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto