Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Stort intresse för J-Södra-back - även anfallare uppvaktas: "Vi har fått förfrågningar"

Sillybloggen

Gais släppte högst motvilligt anfallaren Edin Hamidovic till Jönköpings Södra inför säsongen. Men i Smålandslaget har anfallaren kommit till sin rätt och under våren och sommarkanten svarade han för sju mål på elva matcher i superettan. Det är någonting som verkar ha uppmärksammats av andra klubbar och för en vecka sedan uppgav Jnytt att en skandinavisk klubb budat på 25-åringen.

– Vi har fått förfrågningar, och det har att göra med hans vår. Den leverans av poäng på det antal spelade minuter väcker uppmärksamhet. Men vi har inte något bud på bordet, säger sportchefen Andreas Jankevics till Jnytt.

Dessutom finns det intressenter kring backen Alexander Jallow, 21. I vintras ryktades han bland annat vara Djurgården och QPR:s radar.

– Det har funnits ett stort intresse kring honom en längre tid. Kommer det en tillräckligt stark spelare och vill ha honom går det inte att säga nej. Men vi kommer inte släppa någon av dem till en klubb på vår nivå, utan det ska vara högre upp i sådana fall, säger Jankevics till Jnytt om Jallow.

Annons
Publicerad 2019-07-04 18:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto