POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Stort intresse för J-Södra-back - även anfallare uppvaktas: "Vi har fått förfrågningar"

Gais släppte högst motvilligt anfallaren Edin Hamidovic till Jönköpings Södra inför säsongen. Men i Smålandslaget har anfallaren kommit till sin rätt och under våren och sommarkanten svarade han för sju mål på elva matcher i superettan. Det är någonting som verkar ha uppmärksammats av andra klubbar och för en vecka sedan uppgav Jnytt att en skandinavisk klubb budat på 25-åringen.

– Vi har fått förfrågningar, och det har att göra med hans vår. Den leverans av poäng på det antal spelade minuter väcker uppmärksamhet. Men vi har inte något bud på bordet, säger sportchefen Andreas Jankevics till Jnytt.

Dessutom finns det intressenter kring backen Alexander Jallow, 21. I vintras ryktades han bland annat vara Djurgården och QPR:s radar.

– Det har funnits ett stort intresse kring honom en längre tid. Kommer det en tillräckligt stark spelare och vill ha honom går det inte att säga nej. Men vi kommer inte släppa någon av dem till en klubb på vår nivå, utan det ska vara högre upp i sådana fall, säger Jankevics till Jnytt om Jallow.

Publicerad 2019-07-04 kl 18:14

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå