POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Flera klubbar ute efter Eskelinen - Sundsvall har fått bud

Under fredagen rapporterade FotbollDirekt att Sundsvalls målvakt William Eskelinen har intresse från flera klubbar, samt att klubbarna ska komma från flera olika länder. Målvakten själv menade att ”det kan ligga en sanning i det”.

– Jag känner att jag är redo för att ta nästa steg i karriären. Det är också i det stora internationella transferfönstret nu i sommar som man som spelare har möjlighet att komma in lättare i laget innan säsongen har börjat, sa han till sajten.

Enligt FotbollDirekt kommer klubbarna från Danmark, Norge, Schweiz och Belgien. Nu menar Sundsvalls Tidning att en av klubbarna ska vara AGF Århus från Danmark, som har starkt intresse för 22-åringen enligt tidningen.

– Vi har fått ett bud från en klubb, men är inte överens, säger sportchefen Urban Hagblom till ST.

Publicerad 2019-07-05 kl 22:29

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå