Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: El Kabir nära skriva på för turkisk klubb

Sillybloggen

Inför den allsvenska säsongen värvade Kalmar FF Moestafa El Kabir på en free transfer. Anfallaren skrev då på ett kontrakt som sträckte sig till den 1 juni. Längre än så blev inte 30-åringens sejour i KFF och Kalmar meddelade att ingen av parterna ville förlänga avtalet. Men redan i samband med att El Kabir skulle lämna meddelade han hade annat på gång.

– De har spelare som de har valt att gå vidare och vi har kommit överens om att vi inte ska förlänga. Jag har lite grejer på gång som är väldigt seriösa och samtidigt vill man inte riskera någonting. Det har de förståelse och jag har förståelse för deras åsikt. Det var ett bra snack när vi kom överens om det (att gå skilda vägar), sa El Kabir till Fotbollskanalen efter att det stod klart att han skulle lämna KFF.

Nu kan han ha hittat sin nästa klubbadress. Fotbolltransfers uppger att är El Kabir i Turkiet för att inom kort skriva på för högstaligelaget Caykur Rizespor. Enligt sajten är parterna överens om de personliga villkoren.

Annons

El Kabir har tidigare spelat för bland annat Mjällby, Häcken, Ankaragücu och Genclerbirligi.

Publicerad 2019-07-05 11:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto