POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: El Kabir nära skriva på för turkisk klubb

Inför den allsvenska säsongen värvade Kalmar FF Moestafa El Kabir på en free transfer. Anfallaren skrev då på ett kontrakt som sträckte sig till den 1 juni. Längre än så blev inte 30-åringens sejour i KFF och Kalmar meddelade att ingen av parterna ville förlänga avtalet. Men redan i samband med att El Kabir skulle lämna meddelade han hade annat på gång.

– De har spelare som de har valt att gå vidare och vi har kommit överens om att vi inte ska förlänga. Jag har lite grejer på gång som är väldigt seriösa och samtidigt vill man inte riskera någonting. Det har de förståelse och jag har förståelse för deras åsikt. Det var ett bra snack när vi kom överens om det (att gå skilda vägar), sa El Kabir till Fotbollskanalen efter att det stod klart att han skulle lämna KFF.

Nu kan han ha hittat sin nästa klubbadress. Fotbolltransfers uppger att är El Kabir i Turkiet för att inom kort skriva på för högstaligelaget Caykur Rizespor. Enligt sajten är parterna överens om de personliga villkoren.

El Kabir har tidigare spelat för bland annat Mjällby, Häcken, Ankaragücu och Genclerbirligi.

Publicerad 2019-07-05 kl 11:14

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå