POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Juventus ger sig in i Lukaku-jakten

Inter har länge sagts var ute efter Romelu Lukaku. Nu menar Sky Sports Italia att Juventus ger sig in i jakten på anfallaren. Enligt journalisten Gianluca Di Marzio har den italienska storklubben hört sig för hos Manchester United om en potentiell affär.

Inter sägs fortfarande vilja värva anfallaren, som tränaren Antonio Conte vilja knyta till sig redan som Chelseatränare. Nu behöver klubben sälja någon spelare innan de kan köpa belgaren, som sägs komma kosta uppemot 80 miljoner pund. Där sägs Maruo Icardi ligga närmast till hands, då anfallare är på väg att lämna Inter.

Enligt Football Italia är det oklart om Juventus intresse i Lukaku har att göra med Icardi, då argentinare ska vara inställd på en flytt till just Juventus. Intresset för belgaren skulle då antingen kunna tvinga Inter att sälja Icardi till Juventus, alternativt tvinga Inter att behålla honom hela sommaren.

Publicerad 2019-07-05 kl 23:50

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå