POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
2v

Uppgifter: Jansson på väg till Brentford

Pontus Jansson uppges närma sig en flytt från Championship-klubben Leeds. Tidigare i veckan kunde Fotbollskanalen berätta att Leeds var redo att sälja mittbacken, på grund av ekonomiska bekymmer och ägarens misslyckade satsning på en streamingtjänst. Klubbens tränare Marcelo Bielsa ska inte heller ha varit helt nöjd med svenskens attityd.

– Vad jag hör ser det ut att bli infekterat, sa BBC:s Adam Pope till Fotbollskanalen då.

Jansson ska då ha instruerats att han skulle hålla sig borta från träningsanläggningen till den 12 juli, trots att resterande spelare anslutit långt tidigare.

På lördagseftermiddagen skrev journalisten Phil Hay, som har bevakat Leeds för Yorkshire Evening Post, att ett annan brittisk klubb hade budat på Jansson – och senare skrev just BBC:s Adam Pope att klubben i fråga är Brentford och att övergången förmodligen kommer offentliggöras nästa vecka. Brentford slutade i fjol på en elfte plats i The Championship.

Budet ska ligga på omkring 65 miljoner kronor, enligt Phil Hay.

Publicerad 2019-07-06 kl 18:35

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå