POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Sancho ryktades till United - Rooney: "Borde stanna i Tyskland"

Jadon Sancho, 19, lämnade Manchester City för Borussia Dortmund för omkring 80 miljoner kronor. I debutsäsongen noterades han för 12 mål och 17 assist på 34 Bundesliga-matcher – vilket har resulterat i att hans prislapp ökat markant.

Tidigare i somras spekulerades det att Manchester United vara intresserat. The Independent skrev då att United skulle behöva betala drygt 100 miljoner pund för att ha en chans på engelsmannens signatur.

Men om Wayne Rooney, den förre United-spelaren, får bestämma bör Sancho stanna i Tyskland, enligt Goal.

– Dortmund är en bra klubb. De ger stort förtroende till unga spelare och det är tydligt vilka framsteg som han har gjort under det senaste året. Speltid är viktigt för en ung spelare, så om han får mest speltid där bör han stanna, säger han enligt Goal.

Publicerad 2019-07-07 kl 11:49

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå