POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Bielsa bakom Jansson-försäljningen: "Handlar mer om personlighet än om pengar"

Tidigare i veckan kunde Fotbollskanalen berätta att Leeds ville sälja Pontus Jansson.

Detta då ägare Andrea Radrizzani var ekonomiskt pressad efter en misslyckad satsning på en streamingtjänst, men även eftersom tränare Marcelo Bielsa inte ska ha varit nöjd med mittbackens attityd och inställning.

– Vad jag hör ser det ut att bli infekterat, sa BBC:s Adam Pope till Fotbollskanalen då.

I lördags kom Pope med en uppdatering. Championship-klubben Brentford ska då ha varit klubben som låg närmast ett köp av svensken. Phil Hay, tidigare på Yorkshire Evening Post, skrev då att Leeds hade fått ett bud på omkring 60 miljoner kronor och att en affär kunde bli klar inom 48 timmar.

På söndagsförmiddagen skriver Hay att det är Bielsa som ligger bakom beslutet. Visserligen har man ekonomiska problem, men dessa lättade efter försäljningen av Jack Clarke till Tottenham. Försäljningen ska i stället främst bero på att man inte är nöjd med Janssons inställning och attityd snarare än att man måste få in pengar för svensken, skriver Hay.

Publicerad 2019-07-07 kl 10:40

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå