POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Maguire för dyr - City kan nu vända sig till Bournemouth-backen

Harry Maguire, 26, uppges vara på Manchester-klubbarnas radar. I förra veckan rapporterade relativt trovärdiga Sky först att United hade budat 70 miljoner pund på den engelska landslagsförsvararen. Senare på eftermiddagen kom uppgifter att Leicester hade nobbat budet på 26-åringen. De ska kräva upp emot 100 miljoner pund.

Nu kan Manchester City i stället göra ett försök på Bournemouths försvarare Nathan Aké, 24.

Han har tre år kvar på sitt kontrakt och sägs kosta omkring 40 miljoner pund, väsentligt lägre än Leicesters prislapp på Maguire, enligt Sunday Mirror. Tidningen skriver att man vill utnyttja att Chelsea, som enligt uppgifter hade en återköpsklausul inbakad i Aké-försäljningen sommaren 2017, inte kan värva spelare i sommar.

Publicerad 2019-07-07 kl 09:34

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå