POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Svendsen lämnar Hammarby – på väg till Michelsens klubb

Sander Svendsen har tillbringat den första halvan av 2019 på lån i norska Odd. Hammarby har själva sagt att de förväntar att anfallaren kommer tillbaka till klubben, medan Odd har velat behålla honom. Svendsen har startat samtliga tretton matcher för det norska topplaget, som ligger trea i Tippeligan.

Enligt Eurosport.nu kommer Svendsen att lämna Hammarby permanent men inte till Odd. Istället ska han flytta till danska Odense, som tränas av Jakob Michelsen. Dansken hade Svendsen i Hammarby under hösten 2017 och tog över som tränare för den danska klubben förra året.

Svendsen kom till Hammarby från Molde sommaren 2017 och har gjort sex mål på 29 allsvenska matcher för klubben.

Publicerad 2019-07-07 kl 23:05

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå