POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

MFF flyttar upp talang till A-laget: "Har länge visat framfötterna"

Amel Mujanic flyttas upp till A-laget i Malmö FF. Klubben går ut med att 18-åringen har skrivit på ett lärlingskontrakt som sträcker sig över säsongen 2021.

– Amel är en tvåvägsspelare som är skicklig med bollen och som har ett stort spel i sig. Han har länge visat framfötterna i ungdomslagen och varit duktig när vi spelat internationella turneringar. Han har tränat med A-laget tidigare och klarat det bra. Det ska bli roligt att följa hans utveckling framöver, säger MFF:s sportchef Daniel Andersson i ett pressmeddelande.

Mujanic själv är glad över kontraktet.

– Det känns otroligt kul och är något jag har strävat efter sedan jag var liten. Jag har varit i MFF länge och har hela tiden haft som mål att nå A-laget. Nu ser fram jag fram emot att få visa vad jag går för inför alla supportrar, säger han.

Publicerad 2019-07-08 kl 15:06

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå