Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Leicester presenterar mittfältare - uppges sätta nytt transferrekord

Sillybloggen

Leicester lånade under förra vårsäsongen in belgiske landslagsmannen Youri Tielemans, 22, från Monaco. Belgaren imponerade med tre mål och fem assist på 13 matcher i Premier League, men återvände efter säsongens slut till Frankrike igen.

Nu står det däremot klart att Tielemans återvänder till Leicester.

Leicester meddelade under måndagskvällen att belgaren ansluter permanent till klubben för ett kontrakt över fyra år. Det är Leicesters tredje värvning i sommar efter James Justin och Ayoze Perez.

– Det är en bra känsla att skriva på för den här klubben. Ända sedan jag anslöt förra säsongen, så har alla spelare, ledarstaben och supportrarna varit fantastiska mot mig. Jag ser fram emot att bli en Leicester-spelare, säger Tielemans i en kommentar på klubbens hemsida.

– Jag tycker att vi har tillräckligt med talang i truppen för att uppnå något speciellt och det är för varje enskild spelare spännande att vara en del av det. Jag kan inte vänta på att få komma igång och göra allt för att hjälpa mina lagkamrater, fortsätter han.

Annons

Enligt Sky Sports landade övergångssumman på 40 miljoner pund, drygt 473 miljoner kronor, vilket gör affären till Leicesters dyraste någonsin.

Tielemans anslöt sommaren 2017 till Monaco från Anderlecht.

Publicerad 2019-07-08 19:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto