POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Norrköping budar på Sundsvall-mittfältare

IFK Norrköping uppges vilja förstärka föreningens anfallslinje från en konkurrent i allsvenskan. Expressen rapporterar att Peking har lagt ett bud på Gif Sundsvall-mittfältaren Maic Sema, 30, som enligt tidningen sitter på ett utgående avtal.

Gif Sundsvall har även tidigare gått ut med att föreningen behöver sälja spelare med anledning av en pressad ekonomi. Norrlandslaget förklarade i mitten av maj att föreningen beräknas backa med 7,4 miljoner kronor 2019, samtidigt som spelarförsäljningar för fem miljoner kronor är medräknat i prognosen. Sedan dess har Linus Hallenius också sålts till cypriotiska klubben Apoel FC.

Maic Sema anslöt inför säsongen 2018 till Sundsvall från indiska laget NorthEast United och imponerade under det året med sju mål och fem assist på 24 matcher i allsvenskan. Den här säsongen har däremot poängskörden varit något skralare med två mål och en assist på tolv framträdanden i serien.

 

 

Publicerad 2019-07-08 kl 23:04

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå