POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Förre HIF-anfallaren provtränar med VSK: "Tror han är väldigt imponerad"

Oke Akpoveta spelade i Helsingborgs IF under säsongen 2017. Därefter lämnade han Skåneklubben för spel i AFC Eskilstuna, som han i sin tur lämnade i vintras.

Nu provtränar anfallaren med superettan-laget Västerås SK och på tisdagen spelade han U21-match med Västmanlandlaget och svarade då för ett mål i segermatchen mot Djurgården.

– Jag tycker att jag gjorde bra ifrån mig, om jag inte hade fått en muskelsträckning hade jag kanske kunnat göra lite mer. Men 60 minuter var bra för mig, min senaste officiella match var den femte maj, säger Akpoveta till VLT.

– Jag känner mig verkligen välkommen eftersom killarna är fantastiska. Jag har spelat i så många lag men sen jag kom hit för några dagar sedan så känns det som att jag varit här i månader. Jag svär killarna är så vänliga.

Akpoveta menar att VSK-tränaren Thomas Gabrielsson var imponerad av hans insats – och hoppas nu på ett kontrakt med VSK.

– Ja jag pratade med honom i en eller två minuter efter matchen. Jag tror att han är väldigt imponerad men vi har inte bestämt något än. Vi får ta det med min agent om det är möjligt. Så jag väntar på att min agent ska ge mig goda nyheter såklart.

Publicerad 2019-07-09 kl 23:23

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå