POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Officiellt: Trelleborg värvar anfallare

Trelleborg förstärker offensiven inför hösten. Klubben meddelar att man skriver kontrakt med anfallaren Henrik Johansson, 21, som närmast kommer från engelska Brentford. Kontraktet är skrivet på två år.

– Henrik är en kreativ offensiv spelare med fin teknik. Han är ung men har redan mycket erfarenhet inte minst från sin tid i Brentford. Vi tror att han med sitt kreativa och offensiva spel blir en bra förstärkning till vårt anfall, säger manager Peter Swärdh i en kommentar på TFF:s hemsida.

Publicerad 2019-07-11 kl 10:07

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå