Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Blåvitt erbjöd inte talang förlängning - tränar nu med Gais: "Hade varit kul att signa honom"

Sillybloggen

IFK Göteborg-talangen Måns Saebbö, 18, fick inför den här säsongen inte ett A-lagskontrakt, men blev i början av maj än dock målskytt mot Sirius i sin allsvenska debut. Därefter stod det i början av juni klart att han inte får ett nytt kontrakt med Blåvitt och att han lämnar klubben efter att hans nuvarande avtal går ut den sista juli.

– Det var inte det jag hade förväntat mig kanske … samtidigt är det hård konkurrens med Söder, Vibe och flera andra. Men det var tråkigt att höra och det var lite tufft i början. Jag hade ju velat fortsätta men det är vad det är. Min karriär tar inte slut här och nu även om man deppade lite först, sa han till GP då.

Nu rapporterar GP att Saebbö, som även tränat med division 1-klubben IK Oddevold, nu håller igång och tränar med Gais. Tränaren Bosko Orovic är dessutom positivt inställd till att plocka in talangen.

– Det hade varit kul att kunna signa honom, säger Orovic till GP.

Saebbö säger även själv till tidningen att hans prioritet är att skriva på för “någon superettan-klubb” och att “det hade varit skönt att stanna i Göteborg”.

Annons
Publicerad 2019-07-12 13:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto