Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Helander uppges läkarundersökas i dag - hyllas av Gattuso: "Gillar spelaren"

Landslagsbacken Filip Helander, 26, kan snart lämna Bologna för flytt till Rangers och Skottland. Aftonbladet uppgav redan i onsdags att landslagsbacken är “så gott som klar” och under torsdagen bekräftade Bolognas sportchef Riccardo Bigon för skotska Daily Record att mittbacken är på väg bort från klubben. Enligt Daily Record ska övergångssumman landa på 42 miljoner kronor.

Nu uppger i sin tur Scottish Sun att Helander kommer till Glasgow under fredagen för att genomföra den obligatoriska läkarundersökningen och sedan skriva på ett kontrakt över fyra år. Tidningen har även samma uppgifter som Daily Record om övergångssumman.

ANNONS

Daily Record har samtidigt nu även citat från förre Milan-tränaren Gennaro Gattuso, som under en period som spelare även tillhörde Rangers, om Helander. Gattuso menar att Rangers gör ett bra köp genom att plocka in svensken.

– Jag gillar den här spelaren. Han har en bra skandinavisk mentalitet och är ingen dålig försvarare. Jag hörde från Italien att priset är runt fem miljoner euro – och det är ett bra pris för honom, säger Gattuso enligt tidningen och hänvisar då till uppgifter i Italien om att övergångssumman är på runt 60 miljoner kronor.

Helander har tidigare även tillhört Hellas Verona utomlands, dit han flyttade från Malmö FF sommaren 2015.

Publicerad 2019-07-12 kl 08:33

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto