POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Officiellt: Atlético presenterar anfallare

Atlético Madrid har hittills varit aktivt på sommarens transfermarknad. Franske anfallsstjärnan Antoine Griezmann uppges vara nära att skriva på för Barcelona och bland annat har mittbacksstjärnan Diego Godin lämnat för Inter, samtidigt som Atlético värvat hela sex spelare, däribland Joao Felix från Benfica, Alvaro Morata från Chelsea och Marcos Llorente från Real Madrid.

Nu är även sjunde värvningen klar – Ivan Saponjic från Benfica. Atlético meddelar att den 21-årige serbiske anfallaren har skrivit på ett avtal över tre år.

Saponjic anslöt i januari 2016 till Benfica från Partizan Belgrad och blev under säsongen 2017/2018 utlånad till belgiska klubben Zulte Waregem. Förra säsongen stod 21-åringen för sex mål och två assist på 28 matcher med Benficas B-lag.

Publicerad 2019-07-12 kl 09:44

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå