POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Newcastle-mittfältarens prislapp "chockar" United

Manchester United uppgavs senast i veckan, enligt Sky Sports, föra samtal med Newcastle om en värvning av unge mittfältaren Sean Longstaff, 21. Newcastle rapporterades då vara ovilligt att sälja 21-åringen – och nu kommer rapporter om att den engelska klubben kräver en skyhög övergångssumma vid en möjlig försäljning.

Engelska tidningarna Daily Mail och Daily Telegraph är Manchester United “chockat” av att Newcastle kräver 50 miljoner pund, drygt 528 miljoner kronor för mittfältaren. United ska endast vilja betala 20 miljoner pund, drygt 211 miljoner kronor och kan därmed i sommar välja bort en värvning av mittfältaren.

Longstaff gjorde under förra säsongen ett mål och en assist på nio framträdanden i Premier League. 21-åringen har kontrakt med Newcastle fram till sommaren 2022.

Publicerad 2019-07-12 kl 08:12

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå