Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Rysk svenskklubb erbjuder Berg kontrakt

Landslagsanfallaren Marcus Berg är som bekant klubblös efter att hans kontrakt med Al Ain i Förenade Arabemiraten gick ut efter förra säsongen. Anfallaren har under senaste veckorna kopplats ihop med en flytt till bland annat grekiska Olympiakos och turkiska Trabzonspor, samtidigt som han under förra EM-kvalsamlingen mer eller mindre uteslöt en comeback redan i sommar till IFK Göteborg och allsvenskan.

– Jag tror att jag har kvar mer än två år på en bra nivå, så förhoppningsvis kan jag hålla ett bra tag till. Då är tanken att ta ett eller två år utomlands och sedan Blåvitt. Om jag får drömma blir det så, men sedan får man se om jag är skadefri. Som det känns just nu är jag i en sådan bra sits att det kommer bli svårt att tacka nej till något utomlands, sa han bland annat till Fotbollskanalen då. 

ANNONS

Nu uppger grekiska Arena FM att det även finns ryskt intresse för anfallaren. Krasnodar, som även har svenskarna Viktor Claesson och Kristoffer Olsson i laget, rapporteras ha erbjudit 32-åringen en årslön på 1,9 miljoner euro, drygt 20 miljoner kronor för en signatur.

Krasnodar inleder på söndag ligasäsongen med spel mot Akhmat Groznyj på bortaplan. Förra säsongen slutade Krasnodar trea i den ryska högstaligan.

Publicerad 2019-07-12 kl 07:16

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto