POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: Turkisk klubb intresserad av Kalmar-försvarare

Fidan Aliti valde inför säsongen spel i Kalmar FF, där han skrev ett fyraårskontrakt. Fotbollskanalen kunde då berätta att han valde mellan den svenska klubben och nederländska Fortuna Sittard, där även flera andra svenska klubbar, däribland AIK och Malmö FF, rapporterades vara intresserade av försvararen.

Nu kan Aliti komma att flytta redan. Enligt turkiska Sabah är Göztepe intresserade av den albanska landslagsmannen, som gjort tolv allsvenska matcher för Kalmar sedan han anslöt i februari. Klubben kom förra året på femtonde plats i Süper Lig och klarade sig kvar i den turkiska högstaligan med en poängs marginal.

Innan Aliti kom till Kalmar har han spelat för albanska Skenderbeu, kroatiska Slaven Beluop, rumänska Sheriff och schweiziska FC Luzern.

Publicerad 2019-07-12 kl 16:39

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå