POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4d

Uppgifter: United höjer prislappen för Pogba - till nästan två miljarder

Manchester United menar att de inte vill sälja Paul Pogba, men om de ska göra det verkar det som att klubben kommer ta bra betalat. Agenten Mina Raiola sa för ett par dagar sedan att ”alla i Manchester United vet att Paul vill lämna” och både Real Madrid och Juventus har sagts vara intresserade av mittfältaren.

Nu kommer de behöva slanta upp, och det rejält. Enligt Daily Mail har United nu satt en prislapp på 180 miljoner pund på fransmannen om de ska gå med på en försäljning. Det är det dubbla från vad klubben betalade när de köpte Pogba från Juventus 2016.

Pogba har tre år kvar på sitt kontrakt med den engelska klubben.

Publicerad 2019-07-12 kl 23:45

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå