Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Lindahl klar för ny klubb – men avslöjar inte vilken det är: ”Något spännande väntar”

Hedvig Lindahl lämnade Chelsea efter förra säsongen, då målvaktens kontrakt löpte ut. Nu har hon gjort klart med en ny klubb och även skrivit under ett kontrakt, men vill inte berätta vilken klubben är.

– Det känns skönt att allt är klart. Nu har vi i familjen förtjänat lite ledigt och kan vila med vetskapen om att det väntar något spännande för oss runt hörnet, säger Lindahl till SVT Sport.

Lindahl var en av de viktigaste spelarna under Sveriges VM-brons och stod för en viktig straffräddning i åttondelsfinalen mot Kanada. Hennes agent Anton Maksimov sa till Fotbollskanalen i våras att Lindahl ville fortsätta spela i en av Europas toppligor.

ANNONS

– Vi för några diskussioner med några klubbar från olika länder, som håller till i toppligor. Helst ska laget spela i Champions League och där pratar vi med någon klubb och sedan är det två som också är intresserade men som inte spelar i Champions League men som ändå är stora klubbar, framför allt på herrsidan, vilket betyder att det finns bra resurser, bland annat när det kommer till träningsmöjligheter, säger agenten Anton Maksimov.

Publicerad 2019-07-13 kl 19:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto