POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

”Maguire har sagt till Rodgers att han vill lämna”

Harry Maguire vill lämna Leicester City för Manchester United. Det rapporterar Daily Mirror och menar att mittbacken ska ha meddelat till tränaren Brendan Rodgers sitt beslut. Engelsmannen ska även berättat samma sak för sina lagkamrater.

I förra veckan rapporterade både BBC och Sky Sports att Manchester United ska ha lagt ett bud på försvararen värt 70 miljoner pund, men att Leicester ska ha nobbat det budet. De ska vilja få mer än de 75 miljoner pund som Liverpool betalade för Virgil van Dijk förra säsongen, något som är världsrekordsumma för en försvarare.

Manchester City ska tidigare varit intresserade av Maguire, men enligt Daily Mirror ska de inte vara villiga att betala den prissumma som krävs för att lösa honom från Leicester.

Publicerad 2019-07-13 kl 21:35

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå