POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5d

Officiellt: Fenerbahce värvar tidigare Galatasaray-ytter

Fenerbahce och Galatasaray är bittra rivaler i Turkiet. Under lördagsmorgonen offentliggjorde Fenerbahce möjligen, med anledning av rivaliteten, en lite känslig värvning, då klubben presenterade Garry Rodrigues, som mellan vintern 2017 och vintern 2019 tillhörde Galatasaray innan han lämnade för saudiska Al-Ittihad.

Nu meddelar däremot Fenerbahce att Rogrigues, 28, kommer in till klubben för ett lån över två år och med möjlighet till köp.

Rogrigues är totalt noterad för 13 mål och 14 assist på 61 matcher i Süper Lig och gjorde under vårsäsongen ett mål på nio matcher i saudiska högstaligan. Fenerbahce slutade förra säsongen sexa i turkiska högstaligan.

Publicerad 2019-07-13 kl 10:19

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå