POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5d

Uppgifter: Manchester City budar på svenske stortalangen

Dejan Kulusevski har det senaste året tagit sig upp i Atalantas A-lag och fick under våren göra ett par framträdanden för klubben, där han spelade fyra matcher i Serie A för klubben. Tidigare har både Parma och Lecce visat intresse för svensken, där bägge har velat långa honom den kommande säsongen.

Nu kommer istället uppgifter om att ett annat lag ska vara intresserad av Kulusevski, men då med en permanent lösning. Enligt Parma Today har Manchester City laget ett bud på 7 miljoner euro för mittfältaren, med klausuler om en vidareförsäljning.

Atalantas klubbpresident Antinio Percassi ska ha sagt ner till erbjudandet och istället väntas Kulusevski enligt sajten lånas ut under den kommande säsongen. Både Parma och Cagliari ska fortsatt vara med i jakten.

Publicerad 2019-07-13 kl 21:21

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå