POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
1v

Uppgifter: PSG utmanar Napoli om Rodriguez

James Rodriguez återvände i sommar till Real Madrid efter en två år lång utlåning till Bayern München. Nu är mittfältaren åter på väg bort från “Marängerna” och under en längre tid har Napoli rapporterats vara huvudkandidat för en värvning. Bland annat har Rodriguez pappa framhållit Napoli som det bästa alternativet för hans son, samtidigt som Napolis president Aurelio De Laurentiis nyligen uttalade sig om att Rodriguez vill till Napoli, men att Real Madrid, i hans tycke, försvårar en affär.

– Real Madrid kräver för mycket, enligt oss. Men James vill till Napoli, sa De Laurentiis till Corriere dello Sport.

Nu uppger i sin tur Le10Sport att PSG ser över Rodriguez situation och kan tänka sig att värva colombianen. Enligt uppgifterna skulle det även vara ett bra alternativ för Real Madrid, då klubben inte vill första Atlético Madrid, som också visat intresse.

Spanska tidningen AS har tidigare rapporterat att Real Madrid vill 42 miljoner euro, drygt 444 miljoner kronor vid en försäljning.

Publicerad 2019-07-13 kl 11:27

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå