Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Förbundsbasen: Mané borde tänka över Real Madrids erbjudande

Sillybloggen
Cádiz - Granada
Cádiz
Granada
STREAMA IDAG 20:55
Getafe - Sevilla
Getafe
Sevilla
STREAMA IMORGON
Almería - Osasuna
Almería
Osasuna
STREAMA IMORGON
Valencia - Mallorca
Valencia
Mallorca
STREAMA IMORGON
Fotbollslördag Europa: Barcelona - Las Palmas
Barcelona
Las Palmas
STREAMA IMORGON
Real Madrid - Athletic Club
Real Madrid
Athletic Club
STREAMA PÅ SÖNDAG

Liverpools senegalesiske anfallsstjärna Sadio Mané stod i fjol för en imponerande säsong och var i allra högsta grad bidragande till att Liverpool vann Champions League. Efter säsongens slut florerade rykten om att Real Madrid ville köpa loss senegalesen, men under senaste tiden har rapporterna om det intresset tystnat.

Nu uttalar sig Senegals fotbollsförbunds president Saee Seck om ämnet. Han tycker att Mané borde ta chansen och lämna Liverpool för spel i Real Madrid.

– Alla i världen vet att Mané är bland de tio bästa spelarna i världen och han uppnådde stor framgång med Liverpool förra säsongen. Han är fenomenal ihop med Mohamed Salah och Firmino, men det är fotboll och han vann Champions League förra säsongen och har chans att gå till Madrid. Det är i mitt tycke världens bästa klubb, även om jag är Barcelona-supporter. Jag tycker fortfarande att Real är bäst och Mané borde seriöst tänka över det erbjudandet, säger presidenten till engelska tidningen Daily Mirror och fortsätter:

Annons

– En fotbollskarriär är väldigt kort och ibland får du inte en chans, så nu när den finns där och när Zidane tycker om honom – varför inte?

Saee tror att Mané även skulle göra det bra i en annan liga än Premier League.

– Han spelade i Southampton och när chansen kom tog han den och flyttade till Liverpool. Jag tror att han skulle göra det bra i en annan liga i ett annat land.

Även om Seck uttalar sig om att Mané har ett erbjudande att ta ställning till från Real Madrid, så rapporterar i sin tur engelska tidningen Liverpool Echo att Real Madrid inte lagt något bud eller tagit kontakt med klubb eller spelare.

Mané spelar under söndagskvällen semifinal med Senegal i Afrikanska mästerskapen mot Tunisien. Matchen börjar klockan 18.00 och sänds på Sportkanalen och streamat cmore.se. 

Annons
Publicerad 2019-07-14 09:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto