POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
6d

Juventus uppges nära att sälja målvakt

Juventus polske målvakt Wojciech Szczęsny fick under förra säsongen förtroendet som förstemålvakt i Turin-klubben, men får till nästa säsong åter konkurrens av klubbikonen Gianluigi Buffon om en startplats. Men med anledning av Buffons ankomst, så kan nu en annan målvakt lämna den italienska klubben – Mattia Perin, 26.

Sky Sport Italia uppger att Juventus är nära att sälja Perin till Benfica för 15 miljoner euro, drygt 159 miljoner kronor. Parterna ska vara överens om ett lån med en obligatorisk köpoption inskriven i avtalet.

Perin hoppades, enligt Sky Sport Italia, ta en startplats i Turinklubben när han anslöt i januari i fjol från Genoa, något han inte gjort. Målvakten, som förra säsongen hade skadeproblem, blev totalt noterad för nio framträdanden förra säsongen i Serie A.

Publicerad 2019-07-14 kl 11:09

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå