POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
3d

Manchester City uppges vilja värva Alves

Brasilianske landslagsbacken Dani Alves var under förra säsongen med och ledde Paris Saint-Germain till en ny fransk ligatitel, men lämnade efter säsongens slut och var i sommar i stället med och tog Brasilien till en Copa America-titel. Nu är 36-åringen däremot på jakt efter en ny klubb och möjligen kan nästa anhalt bli England.

Den engelska tidningen Daily Express uppger att Manchester City är redo att erbjuda Alves en veckolön på 120 000 pund, drygt 1,4 miljoner kronor för att få spelaren att skriva på för klubben. City-tränaren Pep Guardiola, som även basade över Alves under deras gemensamma tid i Barcelona, ska ha haft kontakt med högerbacken.

Alves representerade mellan 2017 och 2019 PSG, dit han flyttade efter en säsong i Juventus. Brassen tillhörde dessförinnan Barcelona mellan 2008 och 2016.

Publicerad 2019-07-14 kl 15:14

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå