Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Solskjær om Lukakus framtid: "Inga bud som vi överväger"

Sillybloggen
Napoli - Atalanta
Napoli
Atalanta
STREAMA IMORGON
Genoa - Frosinone
Genoa
Frosinone
STREAMA IMORGON
Torino - Monza
Torino
Monza
STREAMA IMORGON
Fotbollslördag Europa: Lazio - Juventus
Lazio
Juventus
STREAMA IMORGON
Fiorentina - Milan
Fiorentina
Milan
STREAMA IMORGON
Inter - Empoli
Inter
Empoli
STREAMA PÅ MÅNDAG

Manchester United-anfallaren Romelu Lukaku uppges vara aktuell för en övergång till italienska storklubben Inter. Milano-klubbens sportchef Piero Ausilio bekräftade nyligen att Inter och United haft ett möte om spelaren, men gav inte fler detaljer än så.

Nu uttalar sig även United-tränaren Ole Gunnar Solskjær om spelarens framtid. Tränaren gav inte särskilt mycket till besked, men kunde i varje fall berätta att det i dagsläget inte finns något bud att ta ställning till på anfallaren.

– Vi får se när säsongen börjar (om Lukaku är kvar i klubben). Vi har inga bud som vi överväger, säger han under en presskonferens enligt Sky Sports.

– Jag håller alla mina samtal med spelare hemliga, då det är mitt privilegium och jag kan lova honom att jag inte kommer att berätta något, fortsätter han.

Lukaku befinner sig just nu med Manchester Uniteds spelartrupp på försäsongsläger i Australien, men kom inte till spel i lördagens träningsmöte med Perth Glory med anledning av en mindre skada. Däremot bekräftade Solskjær innan matchen att belgaren lär vara redo för spel i onsdagens träningsmöte med Leeds United.

Annons

Lukaku anslöt sommaren 2017 till Manchester United från Everton och har kontrakt med den engelska storklubben fram till sommaren 2022.

Publicerad 2019-07-14 10:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto