POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5v

Spansk tidning: United med tydligt besked efter "Barça-möte" om Lindelöf

I slutet av juni uppgav Mundo Deportivo att Barcelona varit i kontakt med Manchester United vid ett flertal tillfällen rörande svensken Victor Nilsson Lindelöf. Barça ska ha dock fått svaret att mittbacken inte är till salu.

Nu hävdar samma spanska tidning att Barcelona bett United om att höra av sig utifall att de kommer på andra tankar kring Nilsson Lindelöf och därmed kan tänka sig en försäljning.

Mundo Deportivo skriver också att 24-åringens agent, Hasan Cetinkaya, träffade Manchester United-representanter i fredags i ett försök att få igenom en övergång av Nilsson Lindelöf till Barcelona. Men även då ska United ha tydliggjort att klubben inte vill sälja den svenske landslagsmannen. Premier League-klubben ska se på “VNL” som en “väldigt viktig spelare”.

Nyligen sa just Cetinkaya följande till Mundo Deportivo:

– En stor europeisk klubb är intresserad av Lindelöf, men om han ska lämna hänger allt på Manchester United.

Nilsson Lindelöf själv har också kommenterat uppgifterna om Barcelona.

– Jag är väldigt, väldigt lycklig över att vara Manchester United-spelare och jag ser verkligen fram emot den här säsongen. Jag längtar efter att den nya säsongen ska dra igång så ja, det är mitt svar. Jag är väldigt lycklig här, säger mittbacken enligt Manchester Evening News.

Publicerad 2019-07-16 kl 12:50

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå