Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Barça erbjuder offensiv duo och över 400 miljoner kronor för Neymar

Sillybloggen

PSG-stjärnan Neymar har flitigt kopplats samman med en flytt tillbaka till Barcelona den här sommaren. Sky Sports uppgav tidigare i dag att 27-åringen uttryckligen bett PSG:s sportchef Leonardo om att vilja lämna och Leonardo i sin tur har sagt att Neymar kan komma att säljas.

– Neymar kan lämna PSG om det kommer ett erbjudande som passar alla. Men i dag vet vi inte om någon vill köpa eller till rätt pris. Allt det blir inte klart på en dag, det är säkert, sa han till franska tidningen Le Parisien.

Nu kommer spanska AS med nya uppgifter i den eventuella övergången. Enligt tidningen har Barcelona erbjudit Philippe Coutinho och Ousmane Dembele samt 40 miljoner euro, drygt 420 miljoner kronor, för att knyta till sig Neymar. Det ska dock inte PSG vara särskilt sugen på acceptera då PSG-presidenten Nasser Al-Khealifi och hans kompanjoner vill ha minst 300 miljoner euro, över 3 miljarder kronor, för Neymar. Det är ingenting som Barcelona kan erbjuda i dagsläget, enligt As, då man i sådana fall skulle få problem med ekonomiska regelverk eftersom Antoine Griezmann uppgavs kosta lite mer än en miljard kronor.

Annons
Publicerad 2019-07-16 13:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto