Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Klopp: "Kan inte spendera lika mycket pengar varje år"

Sillybloggen

Liverpool har en lyckad säsong bakom sig. Dels tog man hem Champions League-titeln, dels slutade man tvåa i Premier League.

Och i sommarens transferfönster tror inte Liverpools tränare Jürgen Klopp att klubben kommer att göra några stora affärer.

– Det här transferfönstret kommer inte vara det största i Liverpools historia. Vi har investerat mycket de senaste två åren skulle jag säga och vi kan inte spendera lika mycket pengar varje år, säger tysken i en kommentar på Liverpools hemsida.

– Folk pratar och säger: ’Nu kommer en till värvning för 200-300 miljoner pund’, men det finns kanske bara två klubbar i världen som kan göra det. Barcelona och Real Madrid kan göra samma saker som City och PSG.

Trots att Klopp menar att Liverpool inte har samma ekonomiska styrka som klubbar som Barcelona och Real Madrid, är han nöjd med sin trupp.

Annons

– Jag är glad över det lag jag har, verkligen jätteglad. Vi ska se om vi kan göra en värvning på en position, om vi hittar något. Men det finns ingen riktig press för det handlar inte om att signera en spelare, utan om lösningar, säger Klopp.

Den tyska tränaren berättar också att Liverpool inte känner någon stress inför att spelare ska lämna klubben.

Publicerad 2019-07-18 07:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto