POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
5v

Uppgifter: Zlatan vill locka Ben Arfa till Galaxy

Hatem Ben Arfa, 32, är för tillfället kontraktslös. Men enligt getfootballnewsfrance.com, som i sin tur hänvisar till L’Equipe, är det många klubbar som är ute efter den offensive pjäsen. Sajten uppger att Real Betis, Leganes, Espanyol samt Eintracht Frankfurt och Borussia Möncehgladbach är intresserat av den tidigare Lyon- och Newcastle, men han är även på radarn hos båda Los Angeles-klubbarna, Galaxy och FC, skriver getfootballnewsfrance.com. Enligt sajten har Galaxys svenske stjärna Zlatan pratat med styrelsen i sin klubb för få Galaxy att locka till sig Ben Arfa.

Publicerad 2019-07-19 kl 15:59

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå