POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Uppgifter: AIK dubbelvärvar – plockar in AFC:s Michel och kontraktslöse Bahoui

Nabil Bahoui är klubblös sedan hans kontrakt löpte ut med De Graafschap tidigare i sommar. Till Fotbollskanalen bekräftade AIK:s sportchef Björn Wesström att klubben var intresserad av att plocka in anfallaren, som gjort två sejourer tidigare i klubben.

– Nabil är ju kontraktslös så han ska fatta ett beslut kring vad han ska göra med sin framtid. Men det är väl en spelare som vi ser skulle göra AIK bättre, sa han i slutet av juni.

Nu uppger Expressen att klubben endast är detaljer från att bli klar för AIK. Bahoui ska ha haft erbjudanden från England, men väljer istället en återkomst till AIK.

Men det är inte allt AIK väljer att göra. Enligt tidningen kommer klubben också att värva in Felix Michel från AFC Eskilstuna. Detta efter att klubbarna kommit överens om en prislapp och det ska endast återstå detaljer från att även mittbacken ska kunna bli presenterad av klubben.

AIK har tidigare uttryckt att de letar efter en mittback, där Sotirios Papagiannopoulos från FC Köpenhamn har varit en spelare ”Gnaget” har varit ute efter. Även där bekräftade sportchefen Björn Wesström intresse från klubbens sida.

– Ja, det är klart att vi har någon slags dialog med de klubbarna där spelare som vi är intresserade av finns, sa han i juni till Fotbollskanalen.

Fotbollskanalen har sökt AIK:s sportchef Björn Wesström, AFC:s tränare Nemanja Miljanovic och Felix Michel för en kommentar men utan framgång.

Publicerad 2019-07-22 kl 14:52

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå