Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Uppgifter: Barcelona inleder kontraktsförhandlingar med Messi

Lionel Messi har två år kvar på kontraktet med Barcelona. Nu rapporterar ESPN att klubben kommer att inleda förhandlingar med stjärnan om att förlänga kontraktet med ytterligare två år. Det skulle i så fall bli hans tionde kontrakt med klubben som han skrev sitt första proffskontrakt med 2004.

Det finns redan en klausul i argentinarens nuvarande kontrakt som gör det möjligt att förlänga det en säsong till, men Barcelonas president Josep Maria Bartomeu vill enligt den amerikanska sajten knyta Messi till klubben i fyra år till.

ANNONS

Klubbpresidenten sa redan tidigare i våras att han var redo att förlänga Messis kontrakt.

– Messis kontrakt går ut om två år, men sett till hur han spelar vill vi ha många fler år med honom. Leo är intelligent. Han vet hur han ska hantera saker. Om han mår bra, så kommer han berätta för oss. När han tar ett beslut, så är vi redo att förlänga hans avtal. Messi är den bästa spelaren i historien, sa han till Cadena Cope.

Publicerad 2019-07-22 kl 11:49

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto