POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
4v

Uppgifter: Koscielny överens med Rennes - väntar på att klubbarna förhandlar klart

Laurent Koscielny var inte med när Arsenal åkte till USA på försäsongsturné, då han vägrade följa med laget. Arsenal meddelade att de var besvikna på lagkaptenens agerande men att de hoppades kunna lösa situationen.

För ett par dagar sedan skrev Sky att klubben kunde tänka sig att släppa fransmannen, givet att någon mötte deras värdering av honom. Nu rapporterar RMC Sport att Koscielny har kommit överens om ett personligt kontrakt med franska Rennes och att han väntar på att klubbarna ska förhandla fram om en övergångssumma.

Koscielny har ett år kvar på kontraktet med Arsenal.

Publicerad 2019-07-22 kl 11:15

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå